marți, 29 iunie 2010

Cum a fost la Colocviul Tinerilor Scriitori 2010, postare 2

Ajunşi la destinaţie

Joi m-a dus Florin cu noaptea în cap la Gară. Cristi luase deja biletele. Andra îmi dăduse un mesjaj (pe la 4) pe care l-am văzut abia în tren. Bine că nu s-a supărat. Am stat lângă Cristina, am băut două cafele la restaurant, dar tot semiadormită am fost . Am cerut esspreso lungă. Tipa a zis în engleză că ori vrem espresso ori lungă. :)) Acuma na, la Bucureşti aşa se cere.:D Eu nu ştiu cum e la ei în tren.:)))


Coada lui Marin Mălaicu-Hondrari, Florin Partene, Cristina Ispas, Octavian Soviany la o espresso lungă-scurtă (şi încă cineva (dacă ştiţi cine e bărbatul , nu ezitaţi să îmi lăsaţi un com.:D))


Alte imagini sugestive:


Deschiderea oficială:



Discuţii neoficiale:



Andrei Doboş: "Ai scris în sfârşit cronica aia?" Cristina Ispas:"Ah, Andrei, am avut atâtea pe cap!"



Timişorenii Ana Puşcaşu, Alex Potcoavă, Oana Doboşi


Mircea Ţuglea, Mihai Vklvsk, Florin Partene, Ovidiu Pop, ciocul lui Marin Malaicu Hondrari şi spatele traducătoarei din Spania.

Cu Doina Ioanid am avut o discuţie despre ţuică, pălincă, rachiu şi alte băuturi tari, asta aşa ca să ni se dezlege limba pentru dezbaterile despre debut:


Doina mi-a povestit mai ales despre ţuica bunicului ei, iar eu în deosebi despre rachiul lui tata. Până la urmă, am devenit "drugi", ceea ce se vede din imaginea de mai jos, surprinsă de Mihai Vklvsk:




Andra Rotaru, Cristina Ispas, Dumitru Bădiţa, Doina Ioanid şi eu. În aşteptarea autocarului.



Va urma